Entry 2

Last edit

Changed:

< Tijdens de reis heeft Poco een zandbank gespot waarop groot HELP stond geschreven met schelpen. Na overleg met [[Cornelius Goudvin]] heb ik besloten hier voorbij te varen aangezien het heel erg leek op een veel gebruikte Locatah piratenval. Toen we later die dag een patrouilleschip van [[Schemerstad]] zagen, hebben we ze die kant op gewezen. Verder zijn we nog op een scheepswrak gestuit in een verraderlijk stuk water. Er waren geen overlevenden van de schipbreuk te zien en de wateren waren te gevaarlijk om een poging te doen de lading te bemachtigen. Daarnaast zit ons ruim al aardig vol met verhandelbare materialen, dus waarschijnlijk zou het oponthoud om de lading te redden weinig tot geen winst opleveren.

to

> Tijdens de reis heeft Poco een zandbank gespot waarop groot HELP stond geschreven met schelpen. Na overleg met [[Cornelius Goudvin]] heb ik besloten hier voorbij te varen aangezien het heel erg leek op een veel gebruikte Locatah piratenval. Toen we later die dag een patrouilleschip van [[Schaduwstad]] zagen, hebben we ze die kant op gewezen. Verder zijn we nog op een scheepswrak gestuit in een verraderlijk stuk water. Er waren geen overlevenden van de schipbreuk te zien en de wateren waren te gevaarlijk om een poging te doen de lading te bemachtigen. Daarnaast zit ons ruim al aardig vol met verhandelbare materialen, dus waarschijnlijk zou het oponthoud om de lading te redden weinig tot geen winst opleveren.


De reis richting Sterstad lijkt voorspoedig te verlopen en er is weinig te melden over de reis zelf. Alle leden van de Crew hebben onderhand een token gekregen ter grootte van een muntstuk zodat we niet onopgemerkt meer verstekelingen mee nemen. Onze “kraai” Poco draagt zijn token overduidelijk zichtbaar, misschien dat dit iets typisch is voor Formians, want de rest van de bemanning heeft hun tokens gewoon in hun zakken gestopt.

Tijdens de reis heeft Poco een zandbank gespot waarop groot HELP stond geschreven met schelpen. Na overleg met Cornelius Goudvin heb ik besloten hier voorbij te varen aangezien het heel erg leek op een veel gebruikte Locatah piratenval. Toen we later die dag een patrouilleschip van Schaduwstad zagen, hebben we ze die kant op gewezen. Verder zijn we nog op een scheepswrak gestuit in een verraderlijk stuk water. Er waren geen overlevenden van de schipbreuk te zien en de wateren waren te gevaarlijk om een poging te doen de lading te bemachtigen. Daarnaast zit ons ruim al aardig vol met verhandelbare materialen, dus waarschijnlijk zou het oponthoud om de lading te redden weinig tot geen winst opleveren.

Notes to self:

Terug naar Captain's Log
Terug naar Entry 1
Verder naar Entry 3