Dannor, son of Arathor, of Clan Battlehammer, priest of Aegir, god of Beer

Dannor, son of Arathor, of Clan Battlehammer, priest of Aegir, god of Beer

Als je de Lusty Boar Tavern binnenkomt zie je aan de tap een dwerg staan. Hij lijkt ongeveer 1,5m lang, doch redelijk breed in vergelijking met mensen (en helemaal in vergelijking met die twijgjes die elfjes voorstellen). Hij heeft een bruine baard en bruin haar, en heeft een metalen harnas aan. Hij lijkt een levendig gesprek met de barman te hebben.

Als je hem een tijdje observeert valt op dat hij almaar door blijft drinken, van een pul bier die maar nooit leeg lijkt te raken. Je komt dichterbij en hoort dat de discussie over bier gaat. Blijkbaar is er een nieuw soort bier op de markt, Aegir’s Potency, en probeert hij dat aan Bob als tapbier te slijten. Deze lijkt hier toch enkele bezwaren te hebben. Je meent echter te herinneren dat er al een Aegir’s bier van de tap was, welk erg goed zou zijn. Wat is hier dan mis mee? De passie van de dwerg over het bier doet je besluiten om eens een keer een van Aegir’s bieren te proberen.

Je wil wel wat meer van deze dwerg weten, en bedenkt dat het waarschijnlijk een goede opener is om hem aan te bieden een goede pul bier met je te drinken…


*Momenteel in Stormbreach*


Adventures:

PC van Máááárten

Terug naar PC's