Robynn

Daario Daario is een jonge puber, fresh from the banks, op zoek naar draken, goud en vrouwen. Kortom, avontuur! De eerste quest was ietwat spannend, waarbij de prinses die hij dacht te redden van kin tot kut was opengereten. Na een klein beetje brokken heeft hij zich vermand en is doorgegaan met zijn epische heldentocht. Uiterlijk: 14-15 jaar, felle woestijnrobes (geel-oranje-rood) en soort tulband. Scimitar aan zij. ong 1.67m

Sandor Sandor is een wat oudere geharde soldaat, gehard door het leven. Loopt graag met armor aan, goed bewapend, liefst met longsword en kruisboog, als het kan nog meer. Houdt niet van gezeur, meer man van actie en aanpakken. Beresterk.

Robynn Robynn is een elf, met een wat teruggetrokken karakter. Komt uit de docks en kent de mensen en de omgeving daar goed. Uiterlijk ziet hij eruit zoals je de elven kent, heeft een zwarte cloak aan, is ongeveer 1.67m. Bleek erg goed in dolken werpen en later (toen hij het bij elkaar had gespaard) met pijl en boog, iedereen rakend die door anderen (en hun bodyguards) keer op keer werden gemist. Heeft er weinig moeite mee om hoerenlopers van hun geld te ontdoen.