Wouter M December 2011

Adventure van Wouter Mulders, gespeeld in december 2011.

Samenvatting

Aftrap (gezamenlijk met de campaign van Paul)

Deze adventure is tegelijkertijd gespeeld met de campaign van Paul. Het geheel is begonnen in de Misty Beard, zonder Cailan en Nul. Er was sprake van twee verschillende opdrachten, een buiten de stad (Paul) en een in de stad (Wouter M). Bij het verdelen van de party’s ontstond discussie doordat er mensen genoodzaakt waren samen te werken met Nul, iets wat slechts weinig PC’s prettig vinden. Na discussie besluiten zowel Lisa als Michael zich bij Paul’s adventure te voegen, onder protest.

Deze adventure is dus gespeeld door:

Begin van het adventure

Ten eerste blijkt dat Gerald diverse verwondingen heeft opgelopen in de periode tussen de vorige adventure en het huidige begin. Onder andere littekens in zijn gezicht en een eye-patch maken deze dwerg er niet mooier op.

De aftrap van het adventure vind plaats in de Blushing Mermaid, waar de party zich dezelfde avond nog moet melden.

Blushing Mermaid

In eerste instantie is het zoeken naar de Blushing Mermaid, dat voor geen van de party members een bekende plek is. Eenmaal aangekomen doet Tuvia het woord. De Blushing Mermaid blijkt een high-end restaurant te zijn waar men dineert al zittende in een thermaal bad waarbij men bedient wordt door zeemeerminnen. De party vraagt om stoelen naast de baai, deze worden zonder verdere vragen of weerwoord geleverd. We blijken een reservering voor baai 17 te hebben.

Aangekomen bij deze baai komen we hier Volotamp Gedarn tegen. Heeft een paarse baret op en een zwaard bij zich. Deze komt uit het water en voegt zich bij onze tafel. Cormac verlaat de party aangezien deze oud zuur met Volo heeft, het betreft een ongenuanceerd artikel in het verleden door Cormac waar nooit een rectificatie op geschreven is.

Volo legt zijn connectie met Aikanaro uit.