Blushing Mermaid

Last edit

Changed:

< Gevestigd aan Net street, naast Helmstars warehouse.

to

> Gevestigd in de Docks, zuidelijk gedeelte, aan Net street, naast Helmstars warehouse.


High-end restaurant van Aikanaro Telperien. Alle gasten zitten aan of in een zwembad. Bediening vindt plaats door mermaids.

James heeft een aandeel in deze zaak.

Locatie

Gevestigd in de Docks, zuidelijk gedeelte, aan Net street, naast Helmstars warehouse.

Beschrijving exterieur

Groot ivoren paleis. Iedereen die naar buiten komt heeft haar dat nat naar beneden hangt.

Beschrijving interieur

Bij binnenkomst staat men in een grote ontvangsthal. In deze ontvangsthal is aan rechterzijde een grote balie, met daarachter enkele receptionisten. Er is een kleine deur naar links en een grotere deur rechtdoor. Achter de linkerdeur bevind zich een kleedkamer, waar de mogelijkheid is voor de gasten om zich om te kleden voor een dinersessie. Aangezien deze dinersessies plaatsvinden in het thermale bad is het omkleden noodzakelijk. Voor de cliƫnten die niet nat wensen te worden is er de mogelijkheid om stoelen en tafels bij een baai te laten plaatsen.

Als men door de deur rechtdoor het restaurant zelf binnen loopt geeft dit een zeer chique indruk. Het pand is oud en zeer mooi. In het restaurant is sprake van een thermaal bad dat in een soort kanalen door de hele zaak loopt, met looppaden ertussendoor en bruggen eroverheen. Door het hele restaurant zitten aan de kanalen baaien, met erboven op de muur het baainummer. De baaien variƫren in diepte. Het water heeft een prettige geur. Een orkest in de hoek speelt gedurende de avond muziek.

Clientele

Er komen ook demi humans. Het lijkt voornamelijk nouveau riche te zijn die in dit restaurant dineren.