(redirected from Cailin)

Cailan Clayton

Cailan is een half-elf, 1,65 m en dun van postuur (58 kg). Hij ziet er een beetje magertjes en niet heel sterk uit maar zijn bewegingen zijn erg vloeiend. Hij is nog relatief jong (20 jaar). Zijn korte haar is blond en zijn ogen zijn blauw. Zijn kleding is een mengelmoes van niet-opvallende kleuren, donker-blauw, bruin zwart en donkergroen. Op zijn rug zitten een shortbow en de bijbehorende koker voor pijlen. Aan zijn riem hangen twee short swords en een aantal dolken.

Aangezien Cailan net nieuw is in de Gilde van Avonturiers, is hij voor de meeste mensen nog niet zo bekend. Aangezien hij nog op geen een missie is geweest is zijn skillset nog wat vaag. Hij heeft zichzelf aangemeld bij het Gilde en aangezien een extra paar handen nooit kwaad kan is hij meteen aangenomen. Aangezien hij nog geen een opdracht heeft vervult, staat hij te popelen om de handen uit de mouwen te steken.

Als je met hem spreekt komt hij niet al te charmant over en soms een beetje bot. Maar ondanks zijn wat knullige manier van interactie schroomt hij er niet voor zijn mond open te trekken. Het enige onderwerp waar hij niet veel over praat is over zijn verleden. Nog niemand in de Gilde is verder gekomen dan dat hij naar Waterdeep is gekomen om een nieuwe start te maken in zijn leven en dat hij zijn verleden het liefst achter zich laat. Hij is net pas lid geworden van het Gilde en staat te popelen om zijn steentje bij te dragen

Adventures:

Tijdens de Harghlglh quest is Cailan geconfronteerd door de Darkoni familie, die hem dood willen hebben omdat hij een van de familieleden (Antonio Darconi) heeft omgelegd. Ook Lisa en Michael waren hier bij, maar die informatie is niet bekend bij de Darconi. Hierdoor is hij erg op zijn hoede en woont hij nu in het gloednieuwe guildhuis.

Magical items: Ring of Jumping (Mushroom Mountain), potion of improved invisibility, healing potion (Haunted Auction), Parel (zie Haunted Auction), cursed small shield of magic missile attractiondeflection/ (Stormbreach), Rod of Security (samen met Gerald Mortek en Michael Spoockenjager; Nul draagt hem nog steeds bij zich).

PC van Paul

Terug naar PC's