(redirected from Lisa)

Lisa of Kent

PC van Joost.

Lisa van Kent is een human vrouw van ongeveer dertig. Mooi, doet enigszins denken aan ‘M’ uit de James Bond serie. Ze kleedt zich naar haar achtergrond als nobele.

Lisa is de tweede dochter van Clarence en Maria van Kent, die ze moeder en vader noemt. Clarence van Kent bezit oud geld. Zijn overovergrootvader, Richard van Kent, heeft ooit zijn titel, en een substantiƫle som geld ontvangen van de Lords of Waterdeep. Het is onbekend wat hij precies heeft gedaan, maar sinds die tijd is de familie adellijk. Sinds twee generaties houdt de familie zich met de handel in wol. Alleen de mannen van de familie geven hier aandacht aan.

Lisa’s oudere zus, Gwendolyn is uitgehuwelijkt aan iemand van de Husteem familie. Haar jongere broertje Clarence Jr. runt nu het grootste deel van de wol business.

Als onderdeel van de nobility van Waterdeep, heeft Lisa een goede opvoeding gehad. Ze is opgevoed om uiteindelijk uitgehuwelijkt te worden. Dit is gebeurd, maar een tijdje geleden is haar man overleden. Met de erfenis is iets geks gebeurd, want Lisa heeft er nooit een cent van gezien. Ze kan nu niet meer zo makkelijk uitgehuwelijkt worden, dus is op zoek naar levenservaring.

Lisa kan zich goed redden in allerhande sociale situaties. Ze pikt erg gemakkelijk de gemoedstoestand van mensen en groepen op, en past zich daar moeiteloos op aan. Binnen de adelen van waterdeep is ze een graag geziene gast.

Lisa rookt (dure) sigaren. Ze heeft een paard: Pedro.

Ze komt graag in theehuis Chez Mathilda (in het midden van de North Ward van Waterdeep)

Lisa houdt niet zo van vechten, en praat dingen liever uit. Ze denkt dat ze met iedereen vriendjes kan worden.

Lisa heeft een bodyguard: Bertold.

Adventures

Lisa heeft meegedaan aan de volgende adventures.

Branie met de Tarrani

Terughalen van beelden.

Haunted Auction

Onderzoeken van de spookdingen op de veiling van baron Prosperio de Lorenzis.

Harghlglh

The Lions Diamonds terughalen

Paul December11

Magical Loot